GK Questions for SSC And UPSC With Answer – SET 19

Here you will find SSC and UPSC GK With Answers PDF Free Download based on the important concepts and topics given in the textbook as per new exam pattern. This may assist you to understand and check your knowledge about the Concepts of SSC and UPSC Questions. Students also can take a free test of the SSC and UPSC Questions.

Q1.In which play and film does Jean Valjean appear

Answer: Le Miserables


Q2.Psychologists says men who do what during sex are insecure

Answer: Keep socks on


Q3.Whose is supposed to have had sex with his nanny when aged 9

Answer: (b) (i) and (iii)


Q4.What animal can sleep 3 years but only mates once – 12 hours

Answer: Snails


Q5.In Norway 1980 man fined for being drunk in charge of what

Answer: Mobile vacuum cleaner


Q6.What country do Great Danes come from

Answer: Germany


Q7.Who said – “One more drink and Ill be under the host”

Answer: Dorethy Parker


Q8.The average Britain in their life consumes 1000 lb of what

Answer: Carrots


Q9.What animal provide 50% of all the protein eaten in Peru

Answer: Guinea Pigs


Q10.Jimmy Carter was the first US president to have done what

Answer: Born in a Hospital


Q11.What did ancient Egyptians rub on their dicks to enlarge them

Answer: Crocodile shit


Q12.Which animal has legs but cant walk

Answer: Hummingbird


Q13.A Paris grocer was jailed for two years in 1978 stabbing wife what

Answer: A wedge of hard cheese


Q14.Howard Hughs used to store what in large metal containers

Answer: His Urine


Q15.Which classical poet said Amor vincet omnia Love Conquers all

Answer: Virgil


Q16.An Arab/Israeli band Abu Hafla – record called Humping meaning

Answer: Enjoyable Gathering


Q17.First ad on Radio Luxemburg 1930s for Bible Beans – which are?

Answer: Laxatives


Q18. 74 year old Margaret Weldon FL 2 hole in one 2 days – unusual

Answer: She was totally blind aided hubby


Q19.In 1987 the Jockey Club disqualified a horse that had eaten what

Answer: Mars Bar


Q20.A Baseball travels 9% faster in which US city

Answer: Denver – thinner air


Q21.In 1797 3 pence could buy you a good (second hand) what

Answer: Wife


Q22.Between 1659 and 1681 illegal celebrate what in Massachusetts

Answer: Christmas


Q23.What Saint said – Lord grant me Chastity – but not ye t

Answer: St Augustine


Q24.The average Britain in their life consumes 18 lb of what

Answer: Dirt bad washed food


Q25.Roller coasters originated in what country

Answer: Russia – ice on sleds


Q26.An American in Maine got a divorce cos wife fed him only what

Answer: Pea Soup


Q27.How did Pope Hadrian IV die

Answer: Choked on a fly


Q28.Who said “sex appeal 50% what you got 50% they think you got”

Answer: Sophia Loren


Q29.St Fiacre is the Patron Saint of what

Answer: Piles


Q30.William Buroughs coined what phrase used by Steppenwolf 1968

Answer: Heavy Metal – Born to be Wild


Q31.Who said in 1951 – “I married beneath me – All women do”

Answer: Lady Nancy Astor


Q32.In Iowa 1978 Judge dismissed drink driving charge – why

Answer: Too Drunk to sample


Q33.1936 film started with world war and ended with space flight

Answer: Things to Come HG Wells


Q34.In 1984 BA stewardess called police she’d left what in cupboard

Answer: Husband in Bondage


Q35.Until 1819 technically you could be hung for what in Britain

Answer: Cutting down a tree


Q36.What hath God Wrought was first message sent by Who 1844

Answer: S Morse Washington to Baltimore


Q37.In what city 1985 was the worlds first computer museum opened

Answer: Boston


Q38.What elements name comes from the Greek for light bearing

Answer: Phosphorous


Q39.Astronomer Josephe-Jerome de Lalande eat what on bread butter

Answer: Spiders


Q40.Skeleton is derived from Greek – what is its literal translation

Answer: Dried Up


Q41.The Audi car company created by August Horch – means what Latin

Answer: Bear


Q42.What country has the worlds most vending machines per capita

Answer: Japan


Q43.Who said – “A woman only a woman – good cigar is a smoke”

Answer: Rudyard Kipling


Q44.Hans Steininger had the world longest what – that killed him

Answer: Beard – Tripped over it down stairs


Q45.In Czarist Russia it was illegal to do what

Answer: Smoke


Q46.Estimated there are 4 100 million billion molecules cubic inch what

Answer: Air


Q47.In Ohio by law pets have to carry what

Answer:Lights on tails at night


Q48.The average man or woman spends one year of their life – what

Answer: On the Telephone


Q49. 80% of household dust is actually what material

Answer: Dead skin


Q50.What is the best wood for making pencils

Answer: Incense Cedar


Q51.Louis the XVI France only two (recorded) what in his lifetime

Answer: Baths


Q52.The same Louis did not consummate his marriage 7 years – why

Answer: Overgrown Foreskin


Q53.Only 6 people died in what historic event

Answer: Fire of London 1666


Q54.Why could William Tell not have shot the apple with a crossbow

Answer: Crossbow not known 13th century


Q55.How did the Emperor Claudius die

Answer: Choked on a Feather


Q56.Who won an Oscar posthumously

Answer: Peter Finch – for Network


Q57.Which actor has been portrayed most on screen by other actors

Answer: Charlie Chaplain


Q58.Sergai Kalenikov holds the world record in what

Answer: Pig Kissing


Q59.In California you can’t legally buy a mousetrap without what

Answer: Hunting Licence


Q60.Who won the best actress Oscar 1959 Room at the Top

Answer: Simone Signoret


Q61.If you were eating fragrant meat in Hong Kong what is it

Answer: Dog


Q62.What country invented Phonecards

Answer: Italy


Q63.What was invented in Rome 63 bc by Marcus Tiro

Answer: Shorthand and the & sign


Q64.What is the literal Greek translation of Sarcophagus

Answer: Flesh Eater


Q65.French artist Aquabouse paints cows in what material

Answer: Cow shit


Q66.What was Joseph Pujol – La Petomanes stage act

Answer: He farted – imitating music etc


Q67.James H Pierce was the last silent film actor to play who

Answer: Tarzan


Q68.What said I’m never through with a girl till I’ve had her three ways

Answer: John F Kennedy


Q69.Iris Somerville – killed London 1982 – Lightning struck what

Answer: Metal Support on her Bra


Q70.What play is set in Venice and Cyprus

Answer: Othello – Shakespeare


Q71.What unusual item can you buy – vending machine Paris Metro

Answer: Levi 501s in 10 sizes


Q72.We’ve heard phrase I don’t give a toss – but Tos Greek for what

Answer: Bear


Q73.A Dorset shop sells bookends made from 140 mill year old what

Answer: Fossil Dinosaur Shit


Q74.Every ship in the Royal Navy have customised what

Answer: Zippo Lighters


Q75.What meat outsells mutton and lamb combined in Sweden

Answer: Horse meat


Q76.What TV did 44 million USA watch while 27m Eisenhower sworn in

Answer: I Love Lucy


Q77.Between 15 and 20% of what disappear from shops each year

Answer: Supermarket Trolleys


Q78.French racing driver Jean Behra kept a spare what in his pocket

Answer: Plastic right ear


Q79.President Roosevelt was the first president to do what

Answer: Fly 1943 secret trip Casablanca


Q80.What is unusual about the number 8549176320

Answer: Digits alpha order


Q81.What’s still legal in Paraguay if the participants are blood doners

Answer: Duelling


Q82.Tsar Paul I decreed death by flogging to anyone mentioned what

Answer: His Baldness


Q83.What actress said “I dress for women – Undress for men”

Answer: Angie Dickinson


Q84.The average Britain in their lifetime eats 5400 what

Answer: Bags Crisps – chips


Q85.Here we go round the mulberry bush – what was original bush

Answer: Tree in Wakefield prison walked round


Q86.Edward Hunter USA Journalist invented what term Korean war

Answer: Brainwashing


Q87.A man has first at 18 then every day spent 106 days by 60 what

Answer: Shaving


Q88.What links Da Vinci, Picasso, Charlie Chaplain, Ben Franklin

Answer: Left Handed


Q89.Flies and humans can both get which condition

Answer: Athletes Foot


Q90.We call them Turkeys what do the Turks call them

Answer: American Birds


Q91.What play has line – Shall there be no more cakes and ale

Answer: Twelfth Night


Q92.A fisherman in the Arral sea had his boat destroyed by what

Answer: A Cow – USA air force dumped it


Q93.St Brigit of Ireland could do what amazing trick for visitors

Answer: Bathwater into Beer


Q94.Thomas Watson in 1943 there is a worlds market for 5 – what

Answer: Computers – he chairman of IBM


Q95.What product did the first commercial in the USA advertise

Answer: Bulova Watches


Q96.The average Britain in their lifetime eats 4907 what

Answer: Loafs of Bread


Q97.Oysters can do what – according to water temperature

Answer: Change sex


Q98.Name USA city it’s illegal to have a nude shop dummy on display

Answer: New York


Q99.A dog was arrested in Seville in 1983 for what crime

Answer: Handbag Snatching


Q100.Who starred as Daisy in The Great Gatsby

Answer: Mia Farrow

We hope the given GK Questions for SSC and UPSC Questions PDF Free Download will definitely yield fruitful results. If you have any queries regarding related to SSC and UPSC Questions with Answers, drop your questions below and will get back you as soon as Possible.